Cara Nggunakake Zoom H6 minangka Audio Interface menyang Mevo

Kadhangkala kekurangan dokumentasi ing situs web pancen frustasi lan mbutuhake ton uji coba sadurunge sampeyan bisa nindakake kanthi bener. Salah sawijine klienku minangka pusat data paling gedhe ing sisih tengah lan dheweke melu sertifikasi. Sanajan sok-sok nyurung konten, aku pengin nambah kapabilitas supaya bisa menehi luwih akeh prospek lan pelanggan liwat media liyane. Streaming langsung sawetara penjelasan babagan peraturan anyar, wawancara karo sawetara

Cara Ngrekam Multiple Tamu Lokal ing Zoom H6 Kanthi Tamu Jauh ing Garageband

Yen sampeyan bakal serius babagan podcasting, aku pancen ngajak sampeyan supaya ngirit recorder Zoom H6. Iku mung piranti sederhana sing meh ora mbutuhake latihan kanggo direkam. Tambah sawetara mikrofon Shure SM58, portofolio mikrofon portebel, lan sampeyan duwe studio sing bisa digawa menyang endi wae lan bisa uga bisa swara apik. Nanging, sanajan iki cocog kanggo podcast ing ngendi kabeh tamu sampeyan bareng, duwe tamu adoh