15 Statistik babagan Cara Kritik Kira-Kira Pemasaran Digital sampeyan

Aku rada nggrundel nalika para ahli industri terus ngupayakake potongan sing luwih cilik lan luwih cilik, konten sing luwih cepet lan luwih cepet, video sing luwih cekak lan luwih cepet, acara sing luwih cepet lan luwih cepet. Pancen nggawe masalah amarga fokus karo tumindak umum lan ora khusus karo prilaku pamirsa. Mesthine, yen aku bakal tuku tinta printer kanthi online - aku kudu golek sing cepet, ndeleng informasi, lan mriksa. Nanging yen aku tuku sing anyar

Kit Cara Nggawe Media Sosial

Yen sampeyan ana ing ruang e-commerce, kemungkinan sampeyan wis nggunakake media sosial kanggo nambah kesadaran babagan produk lan penjualan sampeyan. Dadi, sampeyan wis nyunting kaca Facebook perusahaan menyang tata letak Timeline sing anyar, lan sampeyan bisa uga nggawe kaca Pinterest kanggo bisnis nggunakake visual kanggo keuntungan. Nanging konversi sampeyan bisa uga ora kaya sing dikarepake. Zmags (klien), penerbit katalog digital sing duwe spesialisasi