Masa Depan Penjualan B2B: Tim Campuran & Outside

Pandemi COVID-19 mandhiri akibat rippling ing saindenging malang B2B, bisa uga paling penting babagan cara transaksi ditindakake. Mesthi, pengaruh kanggo tuku konsumen pancen gedhe banget, nanging kepiye bisnis karo bisnis? Miturut The B2B Future Shopper Report 2020, mung 20% ​​pelanggan sing tuku langsung saka wakil penjualan, mudhun saka 56% ing taun sadurunge. Mesthine, pengaruh Bisnis Amazon iku signifikan, nanging 45% responden survey nglaporake manawa tuku

Kepiye Harga Pasar Rata-Rata Bisa Nggawe Kinerja Bisnis

Amarga jagad modhèrn dadi penting banget kanggo kacepetan lan keluwesan, kemampuan kanggo nyuntikake rega real-time, rega sing cocog banget lan pandhuan adol menyang saluran penjualan bisa menehi bisnis utama kanggo para pesaing nalika entuk pangarepan pelanggan. Mesthine, nalika panjaluk kinerja mundhak, mula kompleksitas bisnis bakal tuwuh. Kondisi pasar lan dinamika bisnis ganti kanthi cepet, dadi perusahaan sing berjuang nanggapi pemicu rega