Figma: Desain, Prototipe, lan Kolaborasi Across Enterprise

Sawetara wulan kepungkur, aku wis ngrewangi ngembangake lan nggabungake conto WordPress sing disesuaikan banget kanggo klien. Cukup keseimbangan gaya, ndawakake WordPress liwat kolom khusus, jinis postingan kustom, kerangka desain, tema bocah, lan plugin khusus. Sisih sing angel yaiku aku nindakake saka mockup sederhana saka platform prototipe eksklusif. Nalika dadi platform solid kanggo visualisasi lan desain, ora gampang diterjemahake menyang HTML5 lan CSS3.