Syncari: Nggabungake lan Ngatur Data Cross-Functional, Otomatis Alur Kerja Lan Sebarake Wawasan sing dipercaya ing endi wae.

Perusahaan tenggelam ing data sing nglumpukake ing CRM, otomatisasi pemasaran, ERP, lan sumber data cloud liyane. Nalika tim operasi penting ora bisa setuju karo data sing makili kasunyatan, kinerja bakal mandheg lan target bathi luwih angel digayuh. Syncari pengin nggawe urip luwih gampang kanggo wong sing makarya ing ops marketing, ops sales, lan ops sing terus-terusan berjuang kanthi data supaya bisa entuk target. Syncari njupuk sing anyar

Reresik Dhaptar Email: Napa Sampeyan Perlu Kabersihan Email lan Cara Pilih Layanan

Pemasaran email minangka olahraga getih. Sajrone 20 taun kepungkur, siji-sijine sing diganti karo email yaiku pangirim email sing apik terus diukum karo panyedhiya layanan email. Nalika ISP lan ESP pancen bisa koordinasi yen pengin, dheweke ora. Asile yaiku ana hubungane mungsuh antarane kekarone. Panyedhiya Layanan Internet (ISP) ngalangi Panyedhiya Layanan Email (ESP)… lan banjur ESP dipeksa mblokir

ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

Yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan nyebar data ing macem-macem sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan. Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane nyandhet siji rekor kasunyatan sing ana ing organisasi bisa ndeleng kegiyatan kasebut

Salesmachine: Nambah Konversi Uji Coba SaaS lan Adopsi Pelanggan

Yen sampeyan adol Piranti Lunak minangka layanan (SaaS), penghasilan sampeyan gumantung saka nggunakake data lan panggunaan produk pelanggan ing level kontak lan akun. Salesmachine menehi kekuwatan marang tim sales lan sukses kanthi wawasan lan otomatis sing bisa ditindakake kanggo nambah konversi Trial lan Adopsi Pelanggan. Salesmachine Nduwe Rong Mupangat Utama Nguatake Konversi Uji Coba - Skor kualifikasi sing adhedhasar kualitase pelanggan lan adopsi produk. Kualifikasi uji coba Salesmachine ngidini tim sales sampeyan fokus ing kualifikasi dhuwur

Databox: Lacak Kinerja lan Temokake Wawasan ing Real-Time

Databox minangka solusi dashboard sing sampeyan bisa milih saka puluhan integrasi sing wis digawe utawa nggunakake API lan SDK kanggo nggabungake data kanthi gampang saka kabeh sumber data. Desainer Databox ora mbutuhake coding, kanthi seret lan selehake, pangaturan dhewe, lan sambungan sumber data sing gampang. Fitur Databox Kalebu: Tandha - Setel tandha kanggo kemajuan ing metrik kunci liwat push, email, utawa Slack. Cithakan - Databox wis kasedhiya atusan template