Iklan Seluler Wektu dening Zapp360

Zapp360 nggawe inovasi babagan cara pariwara seluler dikirim menyang konsumen babagan desain lan kaitane. Iklan seluler tradisional umume kalebu perusahaan sing nggunakake maneh iklan browser desktop - kurang dirancang, ora target lan ora nggatekake kepiye pangguna nindakake layar cilik. Iklan seluler minangka industri $ 14.3 milyar lan kabeh prediksi bakal terus berkembang, nanging iki ora bakal kedadeyan nganti pungkasane pengalaman pangguna