Wicara Gratis Ora Nglindhungi Reputasi Sampeyan

Sam Montgomery minangka pamaca saka Martech Zone lan ngubungi aku babagan crita babagan bakat bal-balan enom sing jenenge Yuri Wright. Yuri aktif direkrut dening Michigan State… nganti sawetara wong maca tweet kasebut. Tweet kasebut ditampilake ing Chat Sports lan ora aman kerja (NSFW)… ngerti yen dheweke ora sopan. Yuri Wright, CB bintang 4 saka New Jersey, sapisan arep menyang Michigan ing taun 2012

Ngerti Dadi ing Brand. Mbangun kapercayan.

Sanajan taktik pemasaran adhedhasar Internet bisa uga luwih adhem tinimbang sawetara iklan cetak lawas sing mboseni, faktor keren kasebut ora bakal ngatasi sampeyan saka nindakake merek dhasar. Kabeh titik tutul minangka kesempatan utama kanggo nambah katresnan merek karo target target. Ngerti kepiye wong ing sisih liyane obrolan nggunakake teknologi digital kasebut. Ing level apa dheweke mbukak hubungan karo sampeyan ing titik tutul iki? Yen dheweke sibuk mriksa email