Infographic: 21 Statistik Media Sosial sing Perlu Dikenal Saben Marketer ing 2021

Ora diraguhi manawa pengaruh media sosial minangka saluran pemasaran mundhak saben taun. Sawetara platform muncul, kayata TikTok, lan sawetara tetep meh padha karo Facebook, nyebabake owah-owahan prilaku konsumen kanthi progresif. Nanging, pirang-pirang taun masarakat wis biasa karo merek sing ditampilake ing media sosial, mula para pemasar kudu nggawe pendekatan anyar kanggo entuk sukses ing saluran iki. Pramila nggatekake tren paling anyar penting banget kanggo marketing

Kepiye Merek Non-Gaming Bisa Mupangate Bisa Nganggo Influencer Gaming

Pengaruh game dadi angel dilirwakake, sanajan kanggo merek non-game. Kayane aneh, mula ayo nerangake apa sebabe. Akeh industri sing nandhang sangsara amarga Covid, nanging game video mbledhos. Regane diprakirake ngluwihi $ 200 milyar ing taun 2023, tuwuh saka kira-kira 2.9 milyar pemain ing saindenging jagad ing taun 2021. Laporan Pasar Game Global Ora mung nomer sing apik kanggo merek non-game, nanging ekosistem maneka warna game. Keragaman nggawe kesempatan saiki

Pandhuan Kanggo Jinis lan Piranti Kanggo Miwiti Nggawe Kursus Video Online

Yen sampeyan pengin nggawe tutorial online utawa kursus video lan butuh dhaptar praktis kabeh alat lan strategi sing paling apik, mula sampeyan bakal seneng pandhuan utama iki. Sajrone pirang-pirang wulan kepungkur, aku wis paneliti lan nyoba akeh alat, perangkat keras lan tips kanggo nggawe tutorial sukses lan kursus video sing bisa didol ing internet. Lan saiki sampeyan bisa nyaring dhaptar iki kanthi cepet kanggo nemokake sing paling dibutuhake (ana prekara

Tren Pemasaran: Bangkit Duta Besar lan Era Pencipta

2020 kanthi dhasar ngowahi peran media sosial ing urip konsumen. Iki dadi garis urip kanggo kanca-kanca, kulawarga lan kolega, forum kanggo aktivisme politik lan pusat acara maya lan rencana sing spontan lan direncanakake. Pangowahan kasebut ndadekake dhasar tren sing bakal mbentuk maneh media pemasaran media sosial ing taun 2021 lan liya-liyane, sing nggunakake kekuwatan duta duta merek bakal nyebabake era pemasaran digital anyar. Waca terus kanggo wawasan babagan

Universe Media Sosial: Apa Platform Media Sosial Paling Gedhe ing taun 2020?

Ukuran ora masalah manawa kita pengin ngakoni utawa ora. Sanajan aku dudu penggemar jaringan sing paling gedhe, nalika ndeleng interaksi - platform paling gedhe yaiku wektu sing daklakoni. Popularitas nyebabake partisipasi, lan nalika pengin nggayuh jaringan sosial sing ana saiki, dadi platform populer sing bisa dakgayuh. Wara-wara yen aku ujar wis ana. Aku ora bakal menehi saran marang klien utawa wong supaya ora nggatekake

Repurpose House: Ndhukung Lalu Lintas Luwih Akeh lan Nganggo Layanan Konten Media Sosial sing Bisa Dituduhake

Bisnis, kalebu duweke saya, terus-terusan nggawe konten anyar lan apik tenan kanggo situs - kalebu video, podcast, lan artikel. Sanajan nggawe apik tenan, umume umure siklus cendhak kanggo konten kasebut suwe-suwe ... mula investasi ing konten sampeyan ora bisa ditindakake. Minangka salah sawijining alesan kenapa aku meksa supaya para klien mikir luwih akeh babagan nggawe perpustakaan konten tinimbang aliran produksi konten sing ora ana enteke. Ana

Brandmentions: Monitoring Reputasi, Analisis Sentimen, lan Tandha kanggo Telusuran lan Disebut Media Sosial

Sanajan platform teknologi pemasaran sing paling akeh kanggo ngawasi reputasi lan analisis sentimen murni fokus ing media sosial, Brandmentions minangka sumber lengkap kanggo ngawasi samubarang utawa kabeh sebutan merek sampeyan kanthi online. Properti digital apa wae sing ana gandhengane karo situs sampeyan utawa nyebutake merek, produk, hashtag, utawa jeneng karyawan sampeyan… bakal diawasi lan dilacak. Lan platform Brandmentions nyedhiyakake tandha, pelacakan, lan analisis sentimen. Brandmentions mbisakake bisnis kanggo: Mbangun Hubungan Terlibat - Temokake lan melu