Apa Pengaruhe Pemasaran Media Sosial?

Apa sing diarani pemasaran media sosial? Aku ngerti yen orane kaya pitakon dhasar, nanging pancen pancen kudu diskusi. Ana sawetara dimensi kanggo strategi pemasaran media sosial sing apik uga hubungan sing ana gandhengane karo strategi saluran liyane kayata konten, telusuran, email lan seluler. Ayo bali menyang definisi pemasaran. Pemasaran minangka tumindak utawa bisnis riset, ngrancang, nglakokake, promosi lan adol produk utawa layanan. Media sosial yaiku a

Repurpose House: Ndhukung Lalu Lintas Luwih Akeh lan Nganggo Layanan Konten Media Sosial sing Bisa Dituduhake

Bisnis, kalebu duweke saya, terus-terusan nggawe konten anyar lan apik tenan kanggo situs - kalebu video, podcast, lan artikel. Sanajan nggawe apik tenan, umume umure siklus cendhak kanggo konten kasebut suwe-suwe ... mula investasi ing konten sampeyan ora bisa ditindakake. Minangka salah sawijining alesan kenapa aku meksa supaya para klien mikir luwih akeh babagan nggawe perpustakaan konten tinimbang aliran produksi konten sing ora ana enteke. Ana

Pemasaran Youtube: Napa Isih Mesthi!

Kita dadi tuan rumah rapat regional podcasters ing kantor kanggo ngrembug babagan akeh video ing podcasting. Minangka diskusi luar biasa - wiwit teknologi anyar, tantangan teknologi, nganti strategi video sosial wektu nyata. Ora ana obrolan sing ana pitakonan, apa kita kudu nindakake video? Nanging, kabeh babagan carane bisa nglakokake video kanggo ngiringi upaya podcast kanthi cara sing paling efisien. Minangka siji podcast, Chris Spangle, audio lan video

Cara Nggawe Saluran Youtube Sampeyan banjur Hancurkan!

Sanajan sampeyan nerbitake saluran video liyane kaya Vimeo utawa Wistia, isih dadi praktik sing apik kanggo nerbitake lan ngoptimalake bisnis Youtube bisnis sampeyan. Youtube terus dadi mesin telusuran paling gedhe nomer loro nalika pangguna riset tuku sabanjure utawa nemokake cara nindakake perkara kanthi online. Youtube biyen dadi situs web nuduhake video ing taun 2006, masarakat biasane nuduhake kucing lan video ing omah lucu. Dasawarsa mengko, nggawe video