Plugin WordPress SEO Pangkat Paling Apik Apik tenan!

Rank Math SEO Plugin kanggo WordPress minangka plugin optimasi mesin telusuran sing entheng kanggo WordPress sing kalebu peta situs, potongan kaya, analisis konten, lan pangalihan.

Kaca Ponsel sing Dipercepat Kudu Kudu, Nanging Aja Lali Analisis!

Wulan pungkasan iki aku kerja sama karo klien sing katon nyuda lalu lintas telusuran organik sajrone taun kepungkur. Kita wis ngatasi sawetara masalah karo situs sing bisa nyebabake rangking; Nanging, aku ora kejawab siji faktor utama kanggo mriksa analytics - Kaca Ponsel sing Dipercepat (AMP). Apa sing diarani AMP? Kanthi situs web sing responsif dadi norma, ukuran lan kacepetan situs seluler kena pengaruh banget, asring nyuda situs kasebut

Strategi Promosi Blog Saka Ahli Top Marketing

Strategi blogging sing sukses ora gampang nanging uga dudu ilmu roket. Sawetara wong mikir manawa "Yen sampeyan blog, dheweke bakal teka ..." nanging ora ana sing bisa nyebabake kasunyatan kasebut. Mesthi, sampeyan kanthi organik bisa narik kawigaten wong liya ing blog sampeyan lan bisa uga kontene. Nanging yen sampeyan ora entuk nomer nomer, sampeyan kudu nyengkuyung strategi blogging sing apik lan entuk wektu mbuwang,

SEO WordPress, SEO Lokal, Video SEO, SEO E-niaga? Yoast!

Joost de Valk wis rampung. Siji-sijine, plugin WordPress dadi inti saka upaya kanggo ngoptimalake situs WordPress kanggo mesin telusuran. Aku nggunakake plugin liyane kanggo ngatur editing robots.txt, htaccess, nggawe peta situs, ngaktifake panulis lan microdata sosial… lan wis ora stabil, ora bisa ngatasi perubahan algoritma, lan durung bisa ditindakake. Nyatane, aku mikir WordPress mung kudu tuku Yoast lan nggabungake kabeh plugin Joost sing luar biasa langsung

Setup Authorship karo Yoast's WordPress SEO

Sawise suwe, kita nuduhake kepiye cara nyetel Authorship ing situs iki. Pangarang wis dadi strategi penting, nambah tarif klik-tayang ing asil mesin telusuran sing nduweni potongan kaya, lan nambah kemungkinan situs WordPress sampeyan bakal entuk peringkat sing apik. Saiki durung ana pembangunan sing luwih sithik kanggo ngaktifake pengarang amarga sawetara penulis plugin hebat kayata Joost De Valk. Kunci cara kanggo ngaktifake panulis yaiku