Psikologi lan ROI Warna

Aku nyedhot infographic warna… kita wis nerbitake babagan carane jinis nginterpretasikake warna, warna, emosi lan merek lan apa warna bisa nandhang prilaku tuku. Infographic iki rinci babagan psikologi lan uga laba investasi sing bisa dipikolehi perusahaan kanthi fokus ing warna sing digunakake sajrone pengalaman pangguna. Emosi sing dibangkitake kanthi warna adhedhasar pengalaman pribadi luwih akeh tinimbang karo apa sing diwakili supaya diwakili. Werna abang bisa uga

Werna Logo Web

Kita wis ngirim sadurunge babagan warna sing bisa nyebabake prilaku tuku. Menawi informasi kasebut, narik kawigatosan kanggo ndeleng kepiye warna pengaruh logo perusahaan. Web dikemas karo logo sing biasane biru, nggawe rasa percaya lan keamanan, uga abang, tuwuh semangat lan semangat! Infographic saka COLOURlovers iki nuduhake manawa akeh merek paling sukses ing Internet duwe warna sing padha karo logo!

Mangkene carane ngucapake matur nuwun tanpa tembung!

Kampanye sing apik banget lan ide sing kudu digunakake kanggo sapa wae sing nganggo seragam sing ngorbanake wektu, kulawarga lan uga urip kanggo awake dhewe. Kampanye Syukur: Klik kanggo video kasebut.