30 Platform Komunikasi Sosial Perusahaan

Sistem manajemen proyek online wis berkembang dadi platform kolaborasi sosial, nggabungake aliran kegiatan, tugas, jadwal, manajemen dokumen lan integrasi karo sistem eksternal. Iki minangka industri sing maju kanthi cepet lan ana akeh pemain ing industri kasebut. Kita nyoba ngenali pemain utama ing pasar platform komunikasi sosial perusahaan ing kene! Azendoo - Rencanakake, atur, kolaborasi, lan lacak karya tim sampeyan saka sak panggonan. Bizzmine - Platform alur kerja sing fleksibel kanggo nyederhanakake proses bisnis sampeyan. Bloomfire

Saben uwong Sosial: Nggawe Karyawan dadi Amplifier Sosial

EverySocial minangka advokasi karyawan utama lan platform sade sosial sing nyedhiyakake rata-rata 1,750 sambungan saben karyawan, tambah 200% pipa penjualan, ukuran transaksi 48% luwih gedhe, peningkatan kesadaran merek 4x, lan rega sedasa mbayar program media sosial. Napa Advokasi Pegawe? Saben perusahaan duwe sumber daya sing kuat lan durung bisa ditrapake kanthi potensial kanggo nggedhekake pemasaran, dodolan sales & tenaga HR; swara lan jaringan karyawan sampeyan. Cukup,

Zapier: Otomatis Aliran Kerja kanggo Bisnis

Aku ora nate ngerti yen aku kudu ngenteni 6 taun sadurunge miwiti ndeleng aplikasi sing visualisasi antarmuka pemrograman aplikasi kanthi cerdas ... nanging pungkasane tekan kana. Yahoo! Pipa diluncurake ing taun 2007 lan duwe sawetara konektor kanggo memanipulasi lan nyambungake sistem, nanging ora duwe integrasi karo macem-macem layanan web lan API sing mbledhos ing web. Zapier dipaku… supaya sampeyan bisa otomatis tugas antarane layanan online - saiki 181! Zapier kanggo

Negara Kolaborasi Online

Jagad iki ganti. Pasar global, buruh sing adoh, ora ana gandhengane… kabeh masalah sing saya rame iki tekan papan lan mbutuhake alat sing cocog. Ing agensi dhewe, kita nggunakake Mindjet (klien) kanggo mindmap lan aliran proses, Yammer kanggo dialog, lan Basecamp minangka repositori kerja online. Saka Infographic Clinked's, Negara Kolaborasi Online: Pengalaman kita, lan para pesaing, pancen tegas: 97% bisnis nggunakake piranti lunak kolaborasi

Workstreaming karo Yammer

Sadurunge obrolan ing dina Jumuah karo Harold Jarche, aku durung nate ngerti istilah kerja. Wiwit wulan September kepungkur, agensi pemasaran inbound wis dadi papan kerja ROWE sing disertifikasi. ROWE minangka Lingkungan Kerja Mung Hasil ... sing karyawan dikuwasani bisa kerja kaya sing dikarepake sajrone sarat makarya rampung. Minangka tim cilik, siji tantangan sing ana karo ROWE yaiku komunikasi karo siji liyane. Sawetara