Pemasaran Generasi: Kepiye Saben Generasi Wis Ngadaptasi lan Nggunakake Teknologi

Umume aku nggrundel nalika ndeleng artikel sing menehi komentar Millennial utawa nggawe kritik stereotip liyane. Nanging, ora ana sangsi yen ana kecenderungan prilaku alami ing antarane generasi lan hubungane karo teknologi. Aku kira aman, yen umume, generasi lawas aja ragu-ragu njupuk telpon lan nelpon wong, dene wong sing luwih enom bakal mbukak pesen teks. Nyatane, kita malah duwe klien sing

Youtube: Apa Strategi Video Sampeyan Ana?

Kita mesthi fokus ing kesenjangan nalika nerangake strategi pemasaran digital klien. Mesin telusuran ora mung saluran kanggo bisnis lan konsumen kanggo nemokake merek sing digoleki, algoritma uga minangka indikator panguwasa merek kanthi online. Nalika nganalisa konten sing narik kawigaten merek, kita mbandhingake konten ing saben situs pesaing kanggo ndeleng apa bedane. Asring, salah sawijining pembeda yaiku