Cara Nerbitake Feed Blog Shopify Sampeyan Ing Cithakan Email Klaviyo

Kita terus nambah lan ngoptimalake upaya pemasaran email klien fashion Shopify Plus nggunakake Klaviyo. Klaviyo nduweni integrasi sing kuat karo Shopify sing ngidini akeh komunikasi sing gegandhengan karo e-commerce sing wis dibangun lan siap digunakake. Kaget, nglebokake Kiriman Blog Shopify menyang email dudu salah sijine, sanadyan! Nggawe luwih angel… dokumentasi kanggo nggawe email iki ora lengkap lan malah ora nyathet editor paling anyar. Dadi, Highbridge wis

WP Kabeh Impor: Cara Ngimpor Massal Taksonomi Kategori menyang WordPress saka CSV

Perusahaanku nggarap integrasi lan implementasi WordPress sing gedhe banget, kudu migrasi ton data saka instansi lawas utawa sistem manajemen konten (CMS) liyane. Asring, iki kalebu ngimpor produk kanggo WooCommerce, nambah lokasi menyang jinis kiriman khusus, utawa mbangun taksonomi kanthi input sing dikenal. Yen sampeyan pengin, contone, kanggo nambah kategori miturut negara, negara, utawa provinsi… sampeyan bisa makarya ing WordPress kanggo jam nindakake entri data. Untunge, ana sing

Rev: Transkrip Audio lan Video, Terjemahan, Judhul, lan Subtitling

Amarga klien banget teknis, mula kita angel golek panulis sing kreatif uga duwe ilmu. Suwe-suwe, kita wis kesel nulis maneh, kaya dene panulis, mula kita nyoba proses anyar. Saiki duwe proses produksi ing ngendi kita nyiyapake studio podcast portebel ing lokasi - utawa kita nelpon - lan ngrekam sawetara podcast. Kita uga ngrekam wawancara ing video.

Apa sing diarani API? Lan Akronim Liyane: REST, SOAP, XML, JSON, WSDL

Yen sampeyan nggunakake browser, browser bakal njaluk panjaluk saka server klien lan server ngirim file bali sing browser gabung lan nampilake kaca web. Nanging kepiye yen sampeyan pengin server utawa kaca web ngomong karo server liyane? Iki mbutuhake sampeyan program kode menyang API. Apa sing diarani API? API minangka akronim kanggo Aplikasi Programming Interface. API minangka sekumpulan rutinitas,

SoapUI: Alat Insider kanggo Nggarap API

Kayane saben ketemu karo kanca sing apik, aku bakal ngrungokake alat anyar sing bakal luwih gampang. Aku duwe kopi karo David Grigsby, monster integrasi .NET sing bisa digunakake kanggo DocuSign. David lan aku lagi ngrembug SOAP (Protocol Akses Objek Sederhana) mungsuh API REST (semono uga cara muter). Aku luwih seneng API REST amarga luwih gampang digambarake lan tuwuh potongan - uga dikurangi