Syncari: Nggabungake lan Ngatur Data Cross-Functional, Otomatis Alur Kerja Lan Sebarake Wawasan sing dipercaya ing endi wae.

Perusahaan tenggelam ing data sing nglumpukake ing CRM, otomatisasi pemasaran, ERP, lan sumber data cloud liyane. Nalika tim operasi penting ora bisa setuju karo data sing makili kasunyatan, kinerja bakal mandheg lan target bathi luwih angel digayuh. Syncari pengin nggawe urip luwih gampang kanggo wong sing makarya ing ops marketing, ops sales, lan ops sing terus-terusan berjuang kanthi data supaya bisa entuk target. Syncari njupuk sing anyar

Databox: Lacak Kinerja lan Temokake Wawasan ing Real-Time

Databox minangka solusi dashboard sing sampeyan bisa milih saka puluhan integrasi sing wis digawe utawa nggunakake API lan SDK kanggo nggabungake data kanthi gampang saka kabeh sumber data. Desainer Databox ora mbutuhake coding, kanthi seret lan selehake, pangaturan dhewe, lan sambungan sumber data sing gampang. Fitur Databox Kalebu: Tandha - Setel tandha kanggo kemajuan ing metrik kunci liwat push, email, utawa Slack. Cithakan - Databox wis kasedhiya atusan template

Chartio: Eksplorasi Data Berbasis Awan, Grafik lan Dasbor Interaktif

Sawetara dashboard ora duwe kemampuan kanggo nyambung karo kabeh perkara, nanging Chartio nindakake tugas kanthi antarmuka panganggo sing gampang diluncurake. Bisnis bisa nyambung, njelajah, ndandani, lan nggambarake saka sumber data apa wae. Kanthi akeh sumber data lan kampanye pemasaran sing beda-beda, para pemasar angel entuk tampilan lengkap babagan siklus urip pelanggan, atribusi lan pengaruhe umume ing bathi. Chartio Kanthi nyambung menyang kabeh

Tuwuh: Mbangun Dashboard Pemasaran Internet Ultimate

Kita seneng banget karo indikator kinerja visual. Saiki, kita ngotomatisasi laporan eksekutif saben wulan menyang klien lan, ing kantor, kita duwe layar gedhe sing nuduhake dashboard real-time kabeh indikator kinerja kunci pemasaran internet klien. Iki minangka alat sing apik - mesthi dikandhani klien sing entuk asil sing unggul lan sing endi sing duwe kesempatan kanggo dandan. Nalika saiki nggunakake Geckoboard, ana sawetara watesan