Psikologi lan ROI Warna

Aku nyedhot infographic warna… kita wis nerbitake babagan carane jinis nginterpretasikake warna, warna, emosi lan merek lan apa warna bisa nandhang prilaku tuku. Infographic iki rinci babagan psikologi lan uga laba investasi sing bisa dipikolehi perusahaan kanthi fokus ing warna sing digunakake sajrone pengalaman pangguna. Emosi sing dibangkitake kanthi warna adhedhasar pengalaman pribadi luwih akeh tinimbang karo apa sing diwakili supaya diwakili. Werna abang bisa uga

Apa Strategi Top kanggo Platform SaaS sing Bakal Tumbuh

Apa fokus nomer siji sampeyan minangka perusahaan SaaS? Wutah, mesthi. Sukses Skyrocketing bisa diarepake saka sampeyan. Penting banget kanggo kaslametan jangka panjang sampeyan: Sanajan perusahaan perangkat lunak mundhak 60% saben taun, kemungkinan dadi raksasa pirang-pirang dolar ora luwih saka 50/50. McKinsey & Company, Grow Fast or Die Slow Month over month tuwuhing penting kanggo nutupi kerugian saka perusahaan SaaS churn sing umume dialami. Kanggo ngalahake pangarepan lan

Napa Martech minangka Imperatif Strategis kanggo Pertumbuhan Bisnis

Teknologi pemasaran wis saya maju sajrone dasawarsa pungkasan, apa maneh taun-taun kasebut. Yen sampeyan durung nangkep Martech, lan kerja ing marketing (utawa adol), luwih becik sampeyan mlebu sadurunge sampeyan ditinggalake! Teknologi pemasaran anyar menehi kesempatan bisnis kanggo nggawe kampanye pemasaran sing efektif lan bisa diukur, nganalisa data pemasaran kanthi real-time, lan ngotomatisasi pemasaran supaya bisa nambah konversi, produktivitas lan ROI, nalika nyuda biaya, wektu lan inefisiensi.

7 Tips Nggawe Mesin Pemasaran Wutah sing Sukses

Nalika perusahaan ngupayakake ngasilake penghasilan anyar ing saluran sing durung digoleki, inisiatif tuwuh dadi saya populer. Nanging sampeyan miwiti ngendi? Kepiye carane miwiti? Aku bakal ngakoni, bisa uga gedhe banget. Kaping pisanan, ayo ngomong babagan sebab kenapa inisiatif tuwuh ana. Yen perusahaan nyoba nambah penghasilan, bisa ditindakake kanthi sawetara cara: nggedhekake wates produk, ningkatake nilai pesanan rata-rata, nambah nilai umur pelanggan, lsp. Utawa, perusahaan bisa melu saluran anyar