Cara Nggabungake Pemasaran Konten Sampeyan

Aku seneng infographic iki saka JBH lan crita lan perumpamaan sing digawe nalika sampeyan mikir babagan konten. 77% pemasar saiki nggunakake marketing konten lan 69% merek nggawe konten luwih akeh tinimbang taun kepungkur. Lan kaya kabeh wong sing seneng koktail sing disenengi, penting uga kanggo elinga yen pamirsa macem-macem - kanthi akeh jinis konten sing disenengi karo liyane. Kanggo mbantu sampeyan ningkatake pemasaran konten

24 Tips Pro Pemasaran Inbound kanggo Pemasaran Konten E-niaga

Wong-wong ing ReferralCandy wis rampung maneh kanthi saran pemasaran inbound sing apik kanggo pemasaran konten e-commerce ing infographic. Aku seneng format iki sing digawe… dhaptar priksa sing apik banget lan format sing ngidini para pemasar bisa mindhai lan njupuk sawetara strategi sing apik uga saran saka sawetara profesional industri paling apik ing kene. Mangkene 24 Tips Juicy kanggo Pemasaran Konten E-niaga saka Pemasaran Inbound

Pemasaran Konten Bentuk dawa

Masyarakat lan urip umume kayane gampang banget; nyekel utawa ora kejawab minangka motto kanggo akeh bisnis. Nyatane, urip ing jalur cepet duwe arti anyar kanthi nggawe situs web sing ana kanggo nuduhake konten bentuk cendhak - Vine, Twitter, lan BuzzFeed mung minangka conto sing populer. Amarga iki, akeh merek sing mindhah fokus kanggo nyedhiyakake informasi sing dibutuhake para pelanggan ing cuplikan cekak