SERP Dina iki: Tampilan Visual ing Kotak, Kertu, Snippet Rich, lan Panel Google

Saiki wis wolung taun wiwit aku push klien kanggo nggabungake potongan sing sugih menyang toko online, situs web, lan blog. Kaca asil mesin telusuran Google dadi kaca sing urip, napas, dinamis lan dipersonalisasi supaya sampeyan bisa nemokake informasi sing dibutuhake ... umume amarga paningkatan visual sing digawe ing kaca asil mesin telusuran kanthi nggunakake data terstruktur sing diwenehake para penerbit. Dandan kasebut kalebu: Kothak Wangsulan Langsung kanthi wangsulan cekak, cepet, dhaptar, karusel, utawa tabel sing