Tambahake Ikon Ngarep menyang Menu Navigasi WordPress

Kita seneng karo WordPress lan nggarap meh saben dina. Menu navigasi sing wis aktif ing WordPress luar biasa - fitur seret lan culake sing gampang digunakake. Yen tema sampeyan ora duwe bagean menu sing bisa ngowahi menu, sampeyan kudu golek pangembang anyar! Kanthi nambah muatan Ajax kita, aku pengin nyuda ukuran link omah ing menu pandhu arah kanthi gampang

Muat Kirim Paling Anyar miturut Kategori liwat Menu WordPress nggunakake beban jQuery

Yen sampeyan wis ngunjungi sawetara blog sing luwih gedhe kaya Mashable, sampeyan bisa uga bakal weruh manawa duwe sistem menu sing apik banget lan bakal menehi visibilitas menyang postingan blog paling anyar saka saben kategori. Kanggo mesthekake yen kaca ora mbukak nganti suwe, mbukak konten sing nggunakake Ajax… lan pramuat mung sawise kaca wis kebak. Kita pengin nindakake perkara sing padha ing kene Martech Zone. Kanggo nyedhiyakake