Tambah Panganan Podcast Eksternal menyang Panganan Situs WordPress Sampeyan

Cara nerbitake feed podcast sing dadi host eksternal minangka feed khusus ing conto WordPress sampeyan.

WordPress: Tambah Bar Pesen Paling Ndhuwur

Kanthi situs anyar, aku wis suwe golek bar ndhuwur kanggo WordPress. Desain tema pungkasan pancen duwe bagean sing bisa ditarik sing ngiklanake langganan email. Iki nambah jumlah pelanggan kanthi signifikan mula aku nggabungake kolom langganan langsung menyang header tema. Saiki aku mung pengin garis ndhuwur supaya para pembaca tetep nganyari babagan pesen kunci sing ana

Urip, Katresnan, Ngguyu

Aku wis akeh mikir akhir-akhir iki lan nggawe puisi karo putra babagan urip, parenting, kerja, sesambetan, lan liya-liyane. Urip teka kanthi bertahap lan sampeyan kepeksa njupuk keputusan sing ora nate sampeyan kepengini. Tahap 1: Perkawinan Udakara 8 taun kepungkur aku pegatan. Aku kudu ngerti apa aku bisa dadi bapak 'akhir minggu' utawa siji. Aku milih sing terakhir amarga ora bisa