Komprèsi Gambar Kudu Kudu Kanggo Panelusuran, Optimisasi Seluler, lan Konversi

Nalika perancang grafis lan fotografer ngasilake gambar pungkasan, umume ora dioptimalake kanggo nyuda ukuran file. Kompresi gambar bisa nyuda ukuran file gambar kanthi drastis - sanajan 90% - tanpa nyuda mripat kanthi kualitas. Nyuda ukuran file gambar bisa duwe sawetara mupangate: Faster Load Times - ngemot kaca kanthi luwih cepet wis dingerteni nyedhiyakake pengalaman unggul kanggo pangguna sing ora bakal