Siji-sijine Tema sing Sampeyan Butuhake ing WordPress: Avada

Sajrone dasawarsa, aku pribadi nggawe plugin khusus lan nerbitake, mbenerake lan ngrancang tema khusus, lan ngoptimalake WordPress kanggo klien. Pancen wis dadi roller coaster lan aku duwe pendapat sing kuat babagan implementasine kanggo perusahaan gedhe lan cilik. Aku uga kritis kanggo tukang - plugin lan tema sing ngaktifake modifikasi sing ora diwatesi ing situs. Dheweke ngapusi, asring nambah ukuran kaca web situs nalika saya alon

Martech Zone: Sugeng Rawuh ing Publikasi Martech Anyar Kula!

Wis setaun wiwit pungkasan nulis maneh situs WordPress kita. Nalika aku seneng tata letak, aku duwe akeh plugin lan kustomisasi supaya bisa dienggo kaya sing dakkarepake. Kanthi WordPress, sing bisa miwiti ngeja bencana saka sudut pandang kinerja lan aku ndeleng retakan ing dhasar kasebut. Dadi, aku golek desain sing bisa nggabungake uga tampilan sing gedhe banget

Tambah Animasi CSS menyang Situs WordPress Sampeyan nganggo Plugin CSS Hero

CSS Hero minangka sumber daya sing apik kanggo modifikasi CSS ing tema WordPress suwene suwe. Piranti kaya iki nggawe pangaturan dhewe gampang kanggo pangguna WordPress sing pengin nggawe desain, nanging ora butuh pengalaman ngodhe CSS. Fitur Pahlawan CSS Kalebu Titik lan Klik Antarmuka - areng mouse lan klik elemen sing pengin diowahi lan atur supaya pas karo kabutuhan sampeyan. Tema Agnostik - Tambahake kekuwatan Pahlawan ing tema sampeyan, ora

Kesalahan Pengembangan Tema umum karo WordPress

Panjaluk pangembangan WordPress terus saya tuwuh lan meh kabeh klien saiki duwe situs WordPress utawa blog WordPress sing wis ditempelake. Iki minangka langkah sing kuat - ora disenengi kabeh wong, nanging ana akeh tema, plugin, lan akeh pangembang sing bisa dingerteni. Kemampuan kanggo ngowahi ngarsane web tanpa ngilangi platform lan miwiti maneh minangka kauntungan gedhe. Yen sampeyan duwe

Randomize Judhul WordPress Sampeyan Kanthi Gampang

Aku nggoleki plugin utawa kode kanggo ngowahi judhul ing kaca ngarep ing DK New Media supaya seneng-seneng lan ndandani kaca ngarep rada suwe. Masalahe yaiku amarga aku duwe tema sing ditrapake sing duwe kolom tartamtu kanggo baris tag lan katrangan situs, lan rasane ora bakal suwek kanggo modifikasi iki. Kanggo nindakake iki kanthi plugin lan modifikasi tema dibutuhake

Jinis Kirim Khusus karo Kategori Khusus

WordPress dadi platform sing penting banget kanggo pirang-pirang perusahaan, nanging rata-rata perusahaan malah ora nggunakake sawetara bagian saka kapabilitas. Salah sawijining klien pengin nambah bagean sumber menyang situs kasebut nanging ora pengin nggunakake kaca utawa ing postingan blog. Iki pancen sing didhukung WordPress kanggo Jenis Pos Khusus! Ing kasus iki, kita pengin nambah bagean Sumber Daya kanggo salah sawijining klien

Pagelines 2.0 Nggawe maneh Teater WordPress lan E-niaga

WordPress terus nindakake tugas sing hebat ... ora mung nganyari platform nanging uga cara kanggo mbukak integrasi pihak katelu. Plugin lan Tema kanggo platform ana ing endi wae, lan terjangkau banget. Bisnis anyar uga wis berkembang ing saindenging platform, Pagelines minangka salah sawijining! Perusahaan kasebut bangga banget ngumumake peluncuran Pagelines 2.0, kerangka tema sing ngowahi WordPress. Pagelines 2.0 duwe fitur ing ngisor iki: Seret &

Sugeng Rawuh ing Blog Tech Marketing 2009

Yen sampeyan wis suwe maca ing blog, mesthine sampeyan bakal weruh sawetara pangowahan anyar. Aku njaluk pitulungan saka para blogger anyar lan ngowahi blog saka blogku menyang blog kita. Dina iki minangka langkah gedhe karo strategi kasebut - saiki sampeyan bakal ngerti manawa blogku duwe tema anyar! Desain sing nggumunke digawe dening salah sawijine, Jon Arnold Presiden Tuitive Group. Dheweke nindakake sing ayu