Push Monkey: Otomatis Notifikasi Push Browser Kanggo Situs Web Utawa E-commerce

Saben wulan, kita entuk sawetara ewu pengunjung bali liwat kabar push browser sing digabungake karo situs kita. Yen sampeyan minangka pengunjung pisanan ing situs kita, sampeyan bakal weruh panjaluk sing digawe ing sisih ndhuwur kaca nalika sampeyan ngunjungi situs kasebut. Yen sampeyan ngaktifake kabar kasebut, saben kita ngirim artikel utawa pengin ngirim penawaran khusus, sampeyan bakal nampa kabar kasebut. Liwat taun, Martech Zone wis angsal liwat

AdButler: Atur Paket Iklan Situs lan Penayangan Iklan ing WordPress

Yen sampeyan duwe situs WordPress lan pengin ngatur penawaran iklan, paket, pembayaran, lan layanan iklan, AdButler bisa dadi pilihan sing paling apik ing pasar. Integrasi WordPress liwat widget nggawe bangunan lan nyebarake zona iklan minangka potongan kue, lan sistem AdButler bisa disesuaikan, fleksibel, bisa diukur, lan malah nawakake whitelabeling. Fitur Platform AdButler Kalebu: Skalabilitas - Skala sing bisa dipercaya lan dijamin nalika dikarepake mundhak, saka atusan nganti milyaran tayangan. Penawaran Header

YaySMTP: Kirim Email Liwat SMTP Ing WordPress Kanthi Google Workspace lan Otentikasi Loro-Faktor

Aku dadi pendukung Authentication Two-Factor (2FA) ing saben platform sing daklakoni. Minangka pemasar sing bisa digunakake karo klien lan data klien, aku ora bisa ngati-ati banget babagan keamanan, dadi kombinasi tembung sandhi sing beda kanggo saben situs, nggunakake Apple Keychain minangka gudang tembung sandhi, lan ngaktifake 2FA ing saben layanan iku kudu ditindakake. Yen sampeyan mbukak WordPress minangka sistem manajemen konten, sistem kasebut biasane dikonfigurasi kanggo push pesen email

YaySMTP: Kirim Email Liwat SMTP Ing WordPress Kanthi Microsoft 365, Live, Outlook, utawa Hotmail

Yen sampeyan mbukak WordPress minangka sistem manajemen konten, sistem biasane dikonfigurasi kanggo push pesen email (kayata pesen sistem, pangeling sandhi, lsp) liwat host sampeyan. Nanging, iki dudu solusi sing disaranake amarga sawetara sebab: Sawetara host nyatane mblokir kemampuan ngirim email metu saka server supaya dudu target kanggo peretas kanggo nambah malware sing ngirim email. Email sing asale saka server sampeyan biasane ora diotentikasi

Plugin SEO WordPress Paling apik: Rank Math

Rank Math SEO Plugin kanggo WordPress minangka plugin optimasi mesin telusuran sing entheng kanggo WordPress sing kalebu peta situs, potongan kaya, analisis konten, lan pangalihan.