Hosting WordPress Mlaku Slow? Migrasi menyang Hosting Ngatur

Sanajan ana pirang-pirang alasan manawa instalasi WordPress sampeyan mlaku alon-alon (kalebu plugin lan tema sing ora tinulis), aku yakin siji-sijine alasan kenapa wong duwe masalah yaiku perusahaan hosting. Kebutuhan tambahan kanggo tombol sosial lan integrasi nambah masalah - akeh sing uga mbukak alon-alon uga. Wong sok dong mirsani. Para pamirsa nyathet. Lan dheweke ora ngonversi. Duwe kaca sing mbutuhake wektu luwih saka 2 detik