Lokal: Mbangun Database Desktop kanggo Nggawe lan Nyinkronake Situs WordPress Sampeyan

Yen sampeyan wis nindakake akeh pangembangan WordPress, sampeyan bakal ngerti yen asring luwih fleksibel lan cepet bisa digunakake ing desktop utawa laptop lokal tinimbang kudu sumelang yen nyambungake saka adoh. Mlaku server basis data lokal bisa uga nyengsarakake, kaya… kaya nyetel MAMP utawa XAMPP kanggo miwiti server web lokal, nampung basa pamrograman banjur nyambung menyang database. WordPress cukup gampang saka arsitektur