Napa Aku Saran Karo Perusahaan SaaS Kanggo Mbangun CMS dhewe

Kolega sing dihormati nelpon aku saka agensi pemasaran sing njaluk saran nalika ngobrol karo bisnis sing nggawe platform online dhewe. Organisasi kasebut kasusun saka pangembang sing nduweni bakat lan ora bisa nggunakake sistem manajemen konten (CMS)… tinimbang nyopir kanggo ngatasi solusi sing digawe ing omah dhewe. Babagan sing wis dakrungu sadurunge… lan umume menehi saran babagan ora. Pangembang asring percaya yen CMS mung minangka basis data

WordPress: Sawise Posting Pertama mung ing Kaca Ngarep

Sampeyan bakal nyathet sawise kaca pisanan sawise kiriman pisanan ing kaca ngarep yen aku wis nambah kartun Blaugh. Aku duwe sawetara wektu kanggo ngerti carane nuduhake kartun ing sak panggonan ing situs tanpa meksa mlebu ing sidebar sing ora ana. Dadi… Aku ndudhuk lan nemokake sawetara tema sing nggunakake sawetara kode kanggo nindakake iki. Kode kasebut bisa