Plugin iPhone WordPress: Admin lan Tema

Wiwit nganyari blog lan nyelehake WordPress ing Amazon S3, aku bisa mbusak plugin cache. Plugin cache performa kanthi kurang dibandhingake karo push kabeh gambar menyang S3. (Tagihan wulan kapisan: $ 0.50). Aku ngerti manawa cache bisa ngetrapake sawetara kinerja tambahan saka situsku… nanging bakal mandheg aku nganyari situs kanthi pangaturan dhewe kanggo iPhone, Blackberry, lan piranti seluler liyane. Masalahe yaiku salah sawijining pengunjung sing bisa

Apple njupuk cathetan saka Microsoft?

Kayane saben minggu aku ndownload update layanan liyane kanggo Vista. Paling anyar, Vista duwe Paket Layanan ing dina sing padha karo Apple nganyari 10.5.3 kanggo OS X Leopard. Wiwit nganyari Leopard, aku ngalami pirang-pirang masalah nganggo browser… yaiku Safari utawa Firefox. Dina iki aku mutusake instal maneh Safari kanggo ndeleng manawa aku bisa ngatasi iki kabeh. Nalika aku miwiti instalasi, aku

Download Program Iki sing Dibangun Kanggo Ndandani Program?

Klien kita nggunakake PCAnywhere kanggo masalah dhukungan. Aku mbukak Vista - dadi nalika nyoba mbukak klien sing dilisensi, aku cepet-cepet ketemu pesen sing ora kompatibel lan installer mandheg. Nalika ngunjungi situs Symantec, dheweke mesthi ngatasi masalah kompatibilitas kanthi upgrade menyang versi 12.1. Apa snag? Sampeyan kudu mbayar $ 100 kanggo upgrade. Aku kudu duwe, mula aku mbayar $ 100. Mbayar $ 100 kanggo