Tembung Kageten sing Entuk Konten Paling Top sing Dituduhake

Bubar iki, aku nulis babagan 2 elemen penting sing kudu dilebokake ing judhul artikel yen pengin diklik lan diwaca. Sawetara tembung ora mung mengaruhi sing diwaca wong liya, uga bisa nyebabake pengaruh sing dituduhake wong liya! Infographic saka ShortStack iki nyedhiyakake data sing diklumpukake saka Iris Shoor, Leo Widrich lan Scott Ayres. Tembung sing nduwe konten dibagi Kiriman Blog - Kaget, Ilmu, Twitter Kritik - Ndhuwur, Tindakake, Mangga Facebook - Penasihat, Kagum, Inspirasi