11 Kesalahan Kanggo Ngindhari Kampanye Pemasaran Email Sampeyan

Kita asring nuduhake apa sing cocog karo pemasaran email, nanging kepiye bab sing ora bisa digunakake? Ya, Citipost Mail nggabungake infographic sing solid, 10 Hal sing Sampeyan Ora Kudu Kalebu Ing Kampanye Email Sampeyan sing menehi rincian babagan apa sing kudu dicegah nalika nulis utawa ngrancang email. Yen sampeyan pengin sukses karo pemasaran email, iki kalebu sawetara faux-pas sing paling apik sing kudu sampeyan ngindhari babagan prekara sing sampeyan ora kalebu ing

Perpustakaan Konten: Apa Iku? Lan Napa Strategi Pemasaran Konten Sampeyan Gagal Tanpa

Pirang-pirang taun kepungkur, kita nggarap perusahaan sing duwe pirang-pirang yuta artikel sing diterbitake ing situs kasebut. Masalahe yaiku sawetara artikel sing wis diwaca, sanajan kurang mesin ing mesin telusuran, lan kurang saka siji persen duwe penghasilan. Aku nantang sampeyan mriksa perpustakaan konten sampeyan dhewe. Aku yakin sampeyan bakal kaget amarga persen kaca sing sejatine disenengi lan sampeyan lakoni

4 Strategi Penting Kanggo Bisnis Multi-Lokasi Online

Iki dudu statistik sing ngagetne, nanging isih nggumunake - luwih saka separo kabeh penjualan ing toko dipengaruhi digital taun kepungkur ing infographic paling anyar babagan pemasaran bisnis multi-lokasi kanthi online. MDG riset lan ngenali patang taktik pemasaran digital sing penting sing kudu ditrapake saben bisnis multi-lokasi sing nggabungake telusuran, platform, konten, lan tren piranti. Telusuri: Optimalake kanggo "Bukak Saiki" lan Lokasi - Konsumen ganti saka nggoleki barang-barang adhedhasar mbesuk kaya

Pira Konten sing Diprodhuksi Online kanthi 60 Detik?

Sampeyan bisa uga wis ngelingi sawetara sing kurang nyenengake nalika ngirim. Nalika nerbitake saben dina wis dadi bagean saka DNA ing taun-taun pungkasan, aku uga nantang majune situs kasebut lan nyedhiyakake luwih akeh fitur. Wingi, contone, aku terus karo proyek kanggo nggabungake rekomendasi whitepaper sing relevan karo situs kasebut. Iki minangka proyek sing wis tak simpen udakara setaun kepungkur, mula aku butuh wektu nulis lan malih dadi coding