Oribi: Analisis Pemasaran Tanpa Kode Kanthi Wangsulan sing Sampeyan Perlu Ngembangake Bisnis

Keluhan sing terus dakwartakake kanthi kuat ing industri yaiku anane analisa elek kanggo perusahaan rata-rata. Analytics umume mbuwang data, mesin pitakon, kanthi sawetara grafik sing apik. Umume perusahaan melu skrip analitik lan banjur ora ngerti apa sing digoleki utawa tindakan sing kudu ditindakake adhedhasar data. Bebener: Analytics minangka Mesin Pitakon… dudu Mesin Wangsulan