Napa Audio Out-Of-Home (AOOH) Bisa Mbantu Nuntun Transisi Saka Cookie Pihak Katelu

Kita wis ngerti yen jar cookie pihak katelu ora bakal kebak nganti suwe. Kodhe cilik sing manggon ing browser kita nduweni daya kanggo nggawa akeh informasi pribadhi. Dheweke ngidini para pemasar nglacak prilaku online wong lan entuk pangerten sing luwih apik babagan pelanggan saiki lan potensial sing ngunjungi situs web merek. Dheweke uga mbantu para pemasar - lan pangguna internet rata-rata - luwih efektif lan efisien ngatur media. Dadi, apa masalahe? Ing

Kepiye Tim Penjualan lan Pemasaran Sampeyan Bisa Mungkasi Kontribusi Kanggo Kesel Digital

Sawetara taun kepungkur minangka tantangan sing luar biasa kanggo aku. Ing sisih pribadi, aku diberkahi karo putu pisanan. Ing sisih bisnis, aku gabung karo sawetara rekan kerja sing aku hormati lan kita lagi mbangun konsultasi transformasi digital sing pancene bakal ditindakake. Mesthi wae, ing tengah-tengah kasebut, ana pandemi sing ngganggu saluran pipa lan nyewa… sing saiki wis bali. Nuduhake publikasi iki,

Napa Sampeyan lan Pelanggan Sampeyan Kudu Tumindak Kaya Pasangan Ing 2022

Penylametan pelanggan apik kanggo bisnis. Nuturi pelanggan minangka proses sing luwih gampang tinimbang narik kawigaten sing anyar, lan pelanggan sing puas luwih cenderung nggawe tumbas baleni. Njaga hubungan pelanggan sing kuwat ora mung entuk manfaat saka organisasi sampeyan, nanging uga negate sawetara efek sing dirasakake saka peraturan anyar babagan pengumpulan data kayata larangan Google kanggo cookie pihak katelu. Tambah 5% ing retensi pelanggan hubungane karo paling ora 25% mundhak

Napa Para Pembeli Diganggu dening Personalisasi E-Commerce B2B (Lan Cara Ndandani)

Pengalaman pelanggan wis suwe, lan terus dadi prioritas utama kanggo bisnis B2B ing perjalanan menyang transformasi digital. Minangka bagéan saka owah-owahan menyang digital, organisasi B2B ngadhepi tantangan rumit: kabutuhan kanggo njamin konsistensi lan kualitas ing pengalaman tuku online lan offline. Nanging, sanajan usaha paling apik lan investasi gedhe saka organisasi ing digital lan e-commerce, para panuku dhewe tetep ora kesengsem karo lelungan tuku online. Miturut anyar