Generasi Utama B2B Outsourcing 2021: 10 Alasan Paling Ndhuwur Kanggo Sayang Outbound

Yen sampeyan melu organisasi B2B, sampeyan bakal luwih cepet ngerti manawa generasi timbal minangka bagean penting kanggo nindakake bisnis. Kasunyatane: 62% profesional B2B ujar manawa nambah volume timbal minangka prioritas utama. Laporan Gen Panjaluk Nanging, ora mesthi gampang ngasilake cukup kanggo njamin investasi cepet (ROI) - utawa bathi apa wae. 68% bisnis sing dilaporake berjuang karo generasi timbal, lan liyane

Wooing Liyane Pembeli lan Nyuda Sampah Liwat Konten sing Cerdas

Khasiat pemasaran konten wis didokumentasikake kanthi apik, ngasilake 300% luwih akeh kanthi biaya 62% luwih murah tinimbang pemasaran tradisional, lapor DemandMetric. Ora nggumunake para pemasar canggih wis ngowahi dolar menyang konten, kanthi cara amba. Nanging alangane, yaiku potongan sing apik kanggo konten kasebut (65%, nyatane) angel ditemokake, ora dikepengini utawa ora disenengi para target target. Iku masalah gedhe. "Sampeyan bisa duwe konten sing paling apik ing saindenging jagad," bareng

Playbook kanggo Pemasaran Online B2B

Iki minangka infographic hebat babagan strategi sing digunakake dening meh kabeh strategi online bisnis menyang bisnis sing sukses. Nalika makarya karo para pelanggan, iki cukup cedhak karo tampilan lan kesan sakabehe keterlibatan. Cukup nganggo pemasaran online B2B ora bakal nggedhekake sukses lan situs web sampeyan ora mung bakal nggawe bisnis anyar kanthi ajaib amarga wis ana lan katon apik. Sampeyan butuh strategi sing pas kanggo narik pengunjung lan ngonversi