Tindakake Pengaruh Media Sosial Paling Dhuwur ing taun 2014

Dr. Jim Barry saka blog Edu-Tainment Marketing Konten Sosial wis nggabungake dhaptar pengaruh media sosial paling dhuwur (karo sampeyan tenan!). Dokter sing apik wis nulis kiriman rinci sing nyenengake ing 4 pola purba pengaruh kasebut, njlentrehake sipat lan jinis pengaruh sing ana ing industri kasebut, kalebu: Pendidik - menehi pitulung lan Pelatih wawasan - melu lan mbantu (sampeyan bakal nemokake kula mriki!) Penghibur - melu lan

Hormat Panguwasa Kula

Pirang taun kepungkur, aku mandheg nggoleki penggemar lan pengikut. Aku ora ateges ngomong yen aku ora pengin terus entuk pandhuan, tegese ora mandheg nggoleki. Aku mandheg kanthi bener online kanthi politik. Aku mandheg nyingkiri konflik. Aku mandheg nalika duwe pendapat sing kuat. Aku wiwit setya karo kapercayan lan fokus menehi nilai kanggo jaringanku. Iki ora mung kedadeyan karo sosialku

Pengaruh Sosial

Aku ngira akeh pemasar ngerteni pengaruh sosial kaya dene jinis fenomena anyar. Aku ora percaya. Ing wiwitan televisi, kita nggunakake newscaster utawa aktor kanggo masang barang menyang pamirsa. Telung jaringan kasebut nduweni pamirsa lan ana kapercayan lan otoritas sing diadegake ... mula industri iklan komersial lair. Nalika media sosial nyedhiyakake sarana komunikasi rong arah, pengaruh media sosial isih ana

APE: Pengarang, Penerbit, Pengusaha

Minangka persiyapan kanggo wawancara karo Guy Kawasaki, aku tuku salinan APE: Penulis, Penerbit, Pengusaha-Cara Nerbitake Buku. Aku wis maca mayoritas buku Guy Kawasaki lan wis suwe saya suwe dadi penggemar (priksa manawa wawancara kasebut digawe pisanan kanggo dheweke tweet ... crita lucu!). Buku iki beda banget, sanajan… minangka buku instruksi langkah-langkah rinci babagan cara nerbitake ebook dhewe. Panulis Guy

Ahli Pemasaran Inbound Sampeyan Bakal Sinau Saka Online

Kolega Dave Morse saka Delta Faucet ngaturake ucapan selamat kanggo aku dina iki kanggo nggawe dhaptar 18 Pakar Pemasaran Inbound Sing Kudu Dikenal ing Whitepaper Marketo: Nggedhekake Pengaruh Sampeyan: Cara Nambah Efek Program Pemasaran Inbound. Apa Pakar Pemasaran Inbound? Pemasaran mlebu nuduhake kegiatan pemasaran sing nggawa pengunjung, tinimbang para pemasar kudu metu kanggo narik kawigaten prospek. Pemasaran mlebu entuk perhatian pelanggan, nggawe

Bajing lan Kamikaz sing endhas warata

Sore iki aku wawancara karo Matt Nettleton. Matt minangka pelatih penjualan profesional lan pelatih penjualan pribadi ing Indiaapolis. Pakaryan sing wis ditindakake nganti saiki wis ngowahi sikap (negatif) ing adol lan sejatine ngasah katrampilan pemasaranku. Sales pancen luwih angel tinimbang mbiyen ... nalika wong-wong ngundang tim sales sampeyan, dheweke wis ngerti banget. Aku pracaya iku nyebabake owah-owahan sistem

Indy Business Makeover: Tenggat Tenggat!

Nalika aku mudhun ing Houston, salah sawijining pamicara nyathet kepiye perusahaan bakal nglampahi dhuwit luwih akeh ing lobi tinimbang karo kehadiran online. Ora ana wong sing takon karo produsen sofa apa laba investasi ing sofa kulit sing apik kanggo lobi - nanging kabeh wong ngilangi lan nggunakake pahat kanthi biaya situs web anyar. Akeh banget perusahaan sing ora nggatekake strategi kasebut - uga sibuk karo saiki