Ngganti Sikap Pemasaran Konten B2B (kanthi Statistik)

Grup Ekonom wis nganakake survei lengkap lan analisis sikap B2B lan ngasilake infographic iki kanthi asil. Kanthi saben pitakon, ana perbandingan para veteran bisnis karo para pembeli bisnis generasi sabanjure. Apike kanggo ndeleng kesenjangan sing signifikan ing antarane kalorone. Nalika mriksa kesenjangan, ana sawetara prabédan sing narik kawigaten para veteran bisnis nganggep laporan riset luwih migunani nalika 35%! Para veteran bisnis, kanthi 26%, nggunakake paling ora papat