WordPress: Lebokake Pamuter MP3 ing Kirim Blog Sampeyan

Kanthi podcasting lan enggo bareng musik dadi kondhang online, ana kesempatan sing apik kanggo nambah pengalaman pengunjung ing situs kanthi masang audio ing kiriman blog. Matur suwun, WordPress terus ngembangake dhukungan kanggo masang jinis media liyane - lan file mp3 minangka salah sawijining file sing gampang ditindakake! Nalika nampilake pamuter kanggo wawancara anyar, hosting file audio sing asli bisa uga ora disaranake. Umume host web kanggo

Rev: Transkrip Audio lan Video, Terjemahan, Judhul, lan Subtitling

Amarga klien banget teknis, mula kita angel golek panulis sing kreatif uga duwe ilmu. Suwe-suwe, kita wis kesel nulis maneh, kaya dene panulis, mula kita nyoba proses anyar. Saiki duwe proses produksi ing ngendi kita nyiyapake studio podcast portebel ing lokasi - utawa kita nelpon - lan ngrekam sawetara podcast. Kita uga ngrekam wawancara ing video.