Apa Email Mati?

Nalika maca crita anyar babagan klompok IT ing Inggris sing nglarang email, aku kudu mandheg lan mikirake kegiyatanku saben dinane lan sepira email sing ngrampok dina sing produktif. Aku takon marang para pamiarsa liwat jajak pendapat Zoomerang lan sawetara wong mikir manawa email bakal mati mengko wae. Masalahku, miturut pendapatku, dudu email. Nalika email digunakake kanthi efektif, mula