Wondershare UniConverter: Bulk Video Trimming, Konversi, Kompresi, lan Optimization

Minangka pemasar nggarap puluhan standar video - saka jinis file kanggo browser sing beda-beda, dimensi kanggo saluran sing beda-beda, lan kompresi kanggo streaming sing optimal, nggarap platform panyuntingan video kanggo ngasilake file sing dibutuhake bisa nyenengake. Produk paling apik lan paling terjangkau sing aku wis kerjo karo kanggo nindakake iki Wondershare Video Converter Ultimate. Contone, perusahaanku nggunakake toko Shopify Plus kanggo klien fashion saiki lan kalebu

Otomatisake Bangunan REST API, Panel Admin, lan Dokumentasi Postman

Cara liya kanggo skala aplikasi apa wae kanthi online yaiku misahake antarmuka pangguna saka lapisan data nggunakake Application Programming Interface (API). Yen sampeyan lagi anyar pangembangan, API minangka konsep sing cukup sederhana. Kaya sampeyan mlebu lan nggunakake aplikasi web liwat browser lan serangkaian panjaluk HTTP, aplikasi sampeyan bisa nindakake perkara sing padha liwat REST API lan program. Minangka akeh wong sing melu program, dheweke

Delete.bg: Copot Latar Gambar saka Headshots, People, lan Obyek kanthi Flawless nganggo AI

Yen sampeyan ora ngetutake Joel Comm, tindakake. Saiki Joel minangka salah sawijining sumber teknologi sing paling disenengi. Dheweke jujur, jujur, lan transparan banget. Ora ana dina sing kliwat aku ora mriksa apa sing bakal ditemokake… lan dina iki dadi bocah cilik! Joel menehi ngerti kabeh babagan alat anyar online, mbusak.bg. Alat kasebut nggunakake intelijen buatan kanggo nganalisa gambar karo wong lan banjur mbusak latar mburi kanthi akurat lan mesthi. Yen

Video: Pratinjau Final Microsoft Windows Phone 7

Wingi ing The Combine, kita kudu ndeleng demonstrasi umum pisanan kanggo versi pungkasan Windows Phone Microsoft 7. Iki minangka video demonstrasi Windows Phone 7. Windows Phone 7 duwe pengalaman pangguna sing beda karo antarmuka pangguna khas liyane sing nggabungake lambang, pandhu arah didhukung blok. Amarga aplikasi bisa dibangun ing .NET lan Silverlight, pangembang Microsoft ing njaba bisa nggawe telpon utawa port aplikasi sing saiki

Apa Sampeyan Tindakake Myers-Briggs? ENTP?

Kita kabeh sengit dibuwang menyang ember, nanging aku ngobrol kanthi apik karo wong ing Myers-Briggs. Asilé durung tau beda-beda sajrone dasawarsa pungkasan, aku dadi ENTP. Mangkene kutipan: ENTP ngurmati kemampuane kanggo nggunakake imajinasi lan inovasi kanggo ngatasi masalah. Amarga percaya karo kapinterane supaya bisa uwal saka alangan, dheweke asring ora gelem nyiapake kanthi cukup kanggo kahanan apa wae. Karakteristik iki, dikombinasikake karo cenderung nyepelekake