Apa tegese "Pemasaran Konteks"?

Minangka wong sing nggawe karir ora ana konten, komunikasi, lan crita, aku duwe papan khusus kanggo peran "konteks." Apa sing kita komunikasi - apa ing bisnis utawa ing urip pribadi - dadi relevan karo pamirsa mung nalika ngerti konteks pesen. Tanpa konteks, makna bakal ilang. Tanpa konteks, pamirsa bingung kenapa sampeyan komunikasi karo wong-wong mau, apa sing bakal dijupuk, lan pungkasane, kenapa pesen sampeyan

Blogging Perusahaan kanggo Dummy: Wawancara karo Chantelle Flannery

Iki minangka video nomer loro, karo Chantelle Flannery, ing video penulis sing diproduksi kanggo mbebasake Corporate Blogging for Dummies. Sadurunge dina iki, kita nerbitake video pisanan, kanthi Douglas Karr. Target video lan penggabungan menyang situs Tips Blogging Perusahaan yaiku: Ningkatake buku, Corporate Blogging For Dummies. Promosi situs lan blog perusahaan ing Twitter lan Facebook. Promosikan Chantelle lan aku ngomong lan ndidik perusahaan

Blogging Perusahaan kanggo Dummy: Wawancara karo Douglas Karr

Tembok Rocky lan Zach Downs saka Rolas Bintang Media teka ing DK New Media video kantor lan foto Chantelle lan aku kanggo video sawetara sing pengin dilebokake ing situs Tips Blogging Perusahaan. Iki minangka sesi sing hebat. Ora ana konten sing naskah utawa gladhen. Kita nyemak target sadurunge ditembak: Promosi promosi buku, Blogging Perusahaan Kanggo Dummies. Promosi situs lan blog perusahaan

Wacanku Sabanjure: Pemasaran Gravitasi

Sabanjure ing dhaptar maca (sing pancen wis ditumpukake) yaiku Pemasaran Gravitasional. Wong-wong sing apik ing Wiley ngirimake Buku Pemasaran - mesthine dheweke ngerti yen aku pengin nyedhot buku Pemasaran. Kanggo sampeyan sing nyingkiri buku bisnis kaya wabah kasebut nanging seneng sinau prilaku manungsa ... iku sing dak tresnani babagan buku Pemasaran. Ana wong sing takon marang aku yen aku wis sinau babagan Sosiologi. Aku kira duwe ing