Ora Entuk Gampang kanggo Pemasar

Kunci kanggo akeh tautan sing dak bagi lan kiriman sing dak tulis ing blog iki yaiku otomatisasi. Alesannya sederhana ... sekaligus, para pemasar bisa gampang ngganggu konsumen nganggo merek, logo, jingle lan sawetara kemasan apik (aku ngakoni manawa Apple isih hebat babagan iki). Medium padha arah. Kanthi tembung liyane, para Pemasar bisa crita lan konsumen utawa konsumen B2B kudu nampa… preduli saka akurat apa.