Widget Sidebar WordPress lan Shortcode kanggo Muter Podcast

Yen sampeyan wis nggunakake widget RSS default kanggo WordPress lan ngetik feed RSS Podcast, sampeyan bakal weruh mung nuduhake judhul lan katrangan. Iku amarga standar iTunes kanggo feed podcast nambah tag tambahan kanggo gambar sing ana gandhengane karo podcast uga lokasi file podcast kasebut dhewe. Sanajan WordPress duwe pamuter audio dhewe, kekarone ora bisa digunakake… nganti saiki! Aku frustasi banget amarga ora bisa