Koordinasi Pemasaran Global kanggo Siji Merek ing 23 Negara

Wacan: 3 menit Minangka merek global, sampeyan ora duwe siji pamirsa global. Pamirsa kalebu sawetara pamirsa regional lan lokal. Lan ing saben pamirsa kasebut ana crita tartamtu sing bisa dijupuk lan diceritakake. Crita kasebut ora mung katon ajaib. Kudu ana inisiatif kanggo nemokake, nyekel, banjur nuduhake. Perlu komunikasi lan kolaborasi. Yen kedadeyan, alat sing kuat kanggo nyambungake merek sampeyan menyang khalayak tartamtu. Dadi piye kabarmu

Tanah sing Dijanjeni: ROI Pemasaran sing Bathi lan Berkelanjutan, Sedurunge

Wacan: <1 menit Sugeng rawuh ing teknologi teknisi sing diarani Era Pengalaman Pelanggan. Ing taun 2016,. Sumber: Gartner Nalika prilaku lan teknologi konsumen terus berkembang, strategi pemasaran konten sampeyan kudu selaras karo lelungan pelanggan. Konten sing sukses saiki didhukung dening pengalaman - kapan, ing endi lan kepiye pelanggan kepengin. Pengalaman positif ing saben saluran pemasaran minangka kunci paling penting kanggo evolusi iki. Widen wis njelajah fenomena iki bubar

Cara Efektif Nggunakake Crita Visual kanggo Brand Sampeyan ing 2015

Wacan: 2 menit Nalika crito visual visual buzzword bisa uga anyar, ide pemasaran visual ora. 65% populasi umume sinau visual, lan ora rahasia manawa gambar, grafis lan foto minangka sawetara konten sing paling disenengi ing jejaring sosial. Pemasar duwe pemasaran visual kanthi luwih maju kanthi ngembangake lan ngasah konsep crita visual nalika nggunakake gambar kanggo nyritakake. Napa Crita Visual bisa ditindakake? Ilmu ngandhani

ProofHQ: Bukti Otomatis lan Otomatis Alur Kerja

Wacan: 2 menit ProofHQ minangka piranti lunak ndandani online adhedhasar SaaS sing nglancarake tinjauan lan persetujuan konten lan aset kreatif supaya proyek pemasaran rampung luwih cepet lan ora ana gaweyan. Iki ngganti proses email lan salinan hard, menehi alat kanggo tim review kanggo kolaborasi nyinaoni konten kreatif, lan alat manajer proyek pemasaran kanggo nglacak review sing lagi ditindakake. ProofHQ bisa digunakake ing kabeh media kalebu print, digital lan audio / visual. Biasane, aset kreatif ditinjau lan disetujoni nggunakake

Kepiye Manajemen Aset Digital Pangaruh Manajemen Konten

Wacan: <1 menit Ing kiriman sadurunge, kita wis ngrembug babagan Apa Manajemen Aset Digital, Napa Manajemen Aset Digital iku Kritik kanggo Umume Pemasaran, uga Cara Mbenerake Beban Manajemen Aset Digital. Ing infographic iki saka Widen, dheweke rinci babagan kepiye manajemen aset digital bakal mbantu sampeyan nyebarke strategi manajemen konten sing luwih efisien. Khusus, omah lan ngawasi konten sampeyan ing repositori pusat luwih efisien tinimbang konten sing kasebar