Apa Sampeyan Ngoptimalake Konten kanggo Layar Sing Jembar?

Aku seneng ahli pengalaman pangguna kanggo milih postingan iki. Aku wis nonton situs teknologi sing saya akeh ngoptimalake viewport (wilayah sing bisa dideleng ing piranti sampeyan) lan aku ora kesengsem banget. Aku ora yakin, yen sampeyan duwe resolusi luwih akeh, sampeyan kudu nggunakake resolusi kasebut. Mangkene rincian resolusi ndhuwur ing Martech Zone: Resolusi paling populer, kaya sing sampeyan tingali, yaiku 1366 × 768. Iki

Reputasi minangka Shadow Peteng Otoritas

Warta kasebut kebak sawetara crita babagan kamanungsan sing anyar saiki: Alex Rodriguez ngakoni steroid (aneh sing ilang saka kaca warta AROD MLB.com) Michael Phelps foto pot udud. Dheweke banjur kelangan kesepakatan dukungan gedhe karo Kellogg. Malah Barack Obama wis ngalami sawetara minggu angel, nyoba golek anggota kabinet lan nyurung paket stimulus sing dadi popularitas. Ana kesamaan. Saben wong kasebut ana ing pucuk jagad iki.