Kapost: Kolaborasi Konten, Produksi, Distribusi, lan Analisis

Kanggo pemasar konten perusahaan, Kapost nyedhiyakake platform sing mbantu tim sampeyan kolaborasi lan ngasilake konten, alur kerja lan distribusi konten kasebut, lan analisis konsumsi konten kasebut. Kanggo industri sing diatur, Kapost uga mbiyantu nyedhiyakake jejak audit babagan suntingan lan persetujuan konten. Mangkene ringkesan: Kapost ngatur saben langkah proses ing siji platform: Strategi - Kapost nyedhiyakake kerangka kerja persona kanggo nemtokake saben tahap ing