Pariwara Podcast Wis Usia

Kanthi tuwuhing podcast sing durung dingerteni pirang-pirang taun, aku rumangsa industri iki alon-alon adaptasi karo teknologi pariwara. Ora ana alesan utawa ora ana sebab kenapa strategi iklan sing padha digawe kanggo video ora bisa ditrapake ing podcast - sanajan mung kayata iklan pra-gulung. Iklan sing dipasang kanthi dinamis nambah proporsi belanja iklan kanthi 51% saka 2015 nganti 2016 miturut Studi Pendapatan Iklan Podcast IAB. Aku ngarep-arep