Universe Media Sosial: Apa Platform Media Sosial Paling Gedhe ing taun 2020?

Ukuran ora masalah manawa kita pengin ngakoni utawa ora. Sanajan aku dudu penggemar jaringan sing paling gedhe, nalika ndeleng interaksi - platform paling gedhe yaiku wektu sing daklakoni. Popularitas nyebabake partisipasi, lan nalika pengin nggayuh jaringan sosial sing ana saiki, dadi platform populer sing bisa dakgayuh. Wara-wara yen aku ujar wis ana. Aku ora bakal menehi saran marang klien utawa wong supaya ora nggatekake

Freshchat: Obrolan lan Chatbot Terpadu, Multilingual, Terpadu Kanggo Situs Sampeyan

Apa sampeyan nyopir ngarah menyang situs sampeyan, nggawe pembeli, utawa nyedhiyakake dhukungan pelanggan… saiki duwe pangajab manawa saben situs web duwe kemampuan ngobrol terintegrasi. Sanajan mungel, ana akeh kerumitan karo obrolan ... wiwit ngatur obrolan, nggawe spam, nanggepi otomatis, nuntun… bisa uga ngelu. Umume platform obrolan cukup gampang… mung relay antarane tim dhukungan lan pengunjung situs sampeyan. Godhong gedhe tenan

COVID-19: Pandemi Corona lan Media Sosial

Saya suwe saya owah, saya tetep padha. Jean-Baptiste Alphonse Karr Siji bab sing apik babagan media sosial: sampeyan ora prelu nganggo topeng. Sampeyan bisa ngetokake apa wae kapan wae utawa kabeh wektu kaya kedadeyan COVID-19. Pandemi iki ndadekake area tartamtu dadi fokus sing landhep, ngasah sudhut sing dibunderaké, nggedhekake chasms, lan, ing wektu sing padha, ngatasi sawetara kesenjangan. Tukang kuli kaya dokter, paramedis, lan liya-liyane

Apa Statistik Internet Paling Anyar kanggo taun 2018

Sanajan dikembangake wiwit pertengahan 80-an, Internet durung dikomersialake ing Amerika Serikat nganti taun 1995 nalika larangan pungkasan dibebasake supaya Internet bisa nggawa lalu lintas komersial. Pancen angel dipercaya manawa aku wis nggarap Internet wiwit didegake kanthi komersial, nanging wulu abu-abu bisa kabukten! Aku pancen begja nyambut gawe ing perusahaan nalika semana sing weruh kalodhangan kasebut lan mbanting dhisik

Pira Konten sing Diprodhuksi Online kanthi 60 Detik?

Sampeyan bisa uga wis ngelingi sawetara sing kurang nyenengake nalika ngirim. Nalika nerbitake saben dina wis dadi bagean saka DNA ing taun-taun pungkasan, aku uga nantang majune situs kasebut lan nyedhiyakake luwih akeh fitur. Wingi, contone, aku terus karo proyek kanggo nggabungake rekomendasi whitepaper sing relevan karo situs kasebut. Iki minangka proyek sing wis tak simpen udakara setaun kepungkur, mula aku butuh wektu nulis lan malih dadi coding

Tren ing Pemasar Facebook Mesthi Ngelingi

Wulan kepungkur iki, Facebook ngluncurake pembaruan liyane sing nyebabake News Feed, sing ngidini pangguna luwih akeh ngontrol wong lan konten sing pengin dideleng dhisik. Pagemodo ngemot dhaptar 10 tren saka riset sing ditindakake ing taun iki ing Facebook. Aku wis nambah komentar babagan kenapa sampeyan kudu ngerti babagan upaya pemasaran media sosial. Dominasi Video Facebook - Nalika video saya rame ing Facebook, sampeyan kudu waspada