Apa sing diarani SMS? Pesen Teks lan Definisi Pemasaran Seluler

Apa sing diarani SMS? Apa sing diarani MMS? Apa Kode Cekak? Apa Kata Kunci SMS? Kanthi Pemasaran Seluler dadi luwih utama, aku pikir bisa uga nemtokake sawetara istilah dhasar sing digunakake ing industri pemasaran seluler. SMS (Layanan Pesen Cekak) - Standar kanggo sistem olahpesen telephony sing ngidini ngirim pesen antarane piranti seluler sing kalebu pesen cekak, biasane mung isi teks. (Pesen Teks) MMS (Pesen Multimedia