Apa Hacking Wutah? Mangkene 15 Teknik

Tembung hacking asring duwe konotasi negatif sing ana gandhengane amarga nuduhake program. Nanging malah wong sing hack program ora mesthi nindakake perkara sing ilegal utawa nyebabake cilaka. Peretasan kadang-kadang solusi utawa trabasan. Nindakake logika sing padha kanggo marketing uga bisa digunakake. Iku hacking tuwuh. Peretasan pertumbuhan wiwitane ditrapake kanggo para startup sing kudu nggawe kesadaran lan adopsi… nanging ora duwe anggaran pemasaran utawa sumber daya kanggo nindakake.