Apa sing diarani Ad Server? Kepiye Cara Nglayani Iklan?

Wacan: 2 menit Kayane kaya pitakon dhasar, "Kepiye cara iklan ing situs web?" Prosese cukup rumit lan kedadeyan sajrone wektu sing cendhak. Ana penerbit ing saindenging jagad sing nyedhiyakake pamirsa sing target lan target sing pengin digayuh para pengiklan. Nanging ana ijol-ijolan pariwara ing saindenging jagad, sanajan para pengiklan bisa target, nawarake, lan masang pariwara. Apa sing diarani Server Ad Server yaiku sistem