Mungkasi Ngomong Wektu Mupangat Ngurangi, Pancen Ora!

Kita seneng konten cemilan kaya wong sabanjure, nanging aku yakin ana salah paham ing industri kita. Gegayutan manawa rentang kawigaten nyuda kebutuhan kudu ana konteks sing dilebokake. Kaping pisanan, aku pancen ora setuju manawa wong nggunakake kurang energi kanggo sinau babagan keputusan tuku sabanjure. Konsumen lan bisnis sing ngentekake akeh wektu sadurunge nindakake riset isih akeh riset saiki. Aku mbukak laporan analitik