Apa Waktos Paling Apik kanggo Kirim Email (Dening Industri)?

Wektu ngirim email bisa nduwe pengaruh sing signifikan marang tarif mbukak lan klik-tayang kampanye email batch sing dikirim bisnis menyang pelanggan. Yen sampeyan ngirim jutaan email, ngoptimalake wektu bisa ngganti keterlibatan kanthi rong persen ... sing bisa gampang diterjemahake nganti atusan ewu dolar. Platform panyedhiya layanan email saya canggih babagan kemampuan ngawasi lan ngoptimalake wektu ngirim email. Sistem modern